fbpx

EN STOR AFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 10. januar til og med d. 28. januar.
Se den næste menu her

SNACKS
Falsk ravioli med knoldselleri og kongekrabbe
Kalvebrisler med puffet spæk, gran og eddikepulver
Vandbakkelse med dådyrtatar og syltede solbærblade
NV Cremant de Bourgogne, Domaine Vitteaut Alberti

Boghvedebrød bagt i lerkrukke med smør og andre gode sager

MENUEN
Høbagt rødbede med røgede valnødder og høaskevinaigrette
2020 Le Pigeur Fou, Domaine de la Cotelleraie, Bourgueil

Stegt pighvar med persillerod, persilletop og pighvar- rødvinssauce
2021 Mâcon Loché, En Prés Forêt, Domaine Du Clos Des Roc, Bourgogne

Grillet vagtel med hvide asparges anno 2022 og fattigmandsasparges
2020 Maranges Rouge Les Regains, Domaine Nathalie Richez

Bitter chokolade med aromatisk tonkabønne og bipollen
2019 Riesling Auslese Von Löss

FRISKMALET KAFFE ELLER TE MED KONDITORENS KREATIONER

Filtreret vand med eller uden brus ad libitum

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 1000, –

MENUEN UDEN DRIKKEVARER
Kr. 750,-

Bagt Mont d´Or med rabarberchutney, brioche og vintertrøffel
Kr. 150, –

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.