EN STOR AFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 16. april til og med d. 4. maj.
Se den næste menu her

MENUEN

Boghvedeblinis med
Gammel Knas og silderogn

Saltet forårsmakrel
med kølig havesyrebouillon

Mosaik af asparges med
marineret knivmusling

Tatar af krondyrmørbrad
med syltede græskar

Confiteret simregås
i sprøde omgivelser og trøffel
-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro, Portugal-

Aromatisk grydebrød
med det bedste smør og andre gode sager

Smørglaserede hvide asparges med
håndpillede fjordrejer og champagnesauce

Stegt filet af kuller med grønne asparges,
sprøde kapers, spinat og luftig ramsløgssauce
-2023 ”Werkstoff” Pfannebecker, Rheinhessen, Tyskland-

”Cote de boeuf” af Svendborg Gourmetgris med
teksturer af gulerod, sennepskorn og rødvinssauce
-2022 Cairanne Vieilles Vignes, André Berthet-Rayne, Rhone, Frankrig-

Grillede nye syltede rabarber fra vejboden med
tonkanød, nougatstang og karamelknas
-2020 Coteaux du Layon Tradition, Domaine Des Trottiéres-

MENUEN MED VINMENU
Kr. 1000,-

MENUEN UDEN DRIKKEVARER
Kr. 750,-

OPGRADERET VINMENU

NV Champagne, Carte Blanche, Bernard Remy, Frankrig

2020 Riesling Trocken ”Kalkmergel” Knipser, Pfalz, Tyskland

2020 Syrah Sainte Agathe, Domaine Georges Vernay, Rhone, Frankrig

2021 Bonnezeaux ”Clos du moulin des quarts” Domaine Des Trottiéres

Kr. 500,-

TILKØB

 Friskmalet kaffe eller te & konditorens kreationer
Kr. 95,- pr. person

Vand med brus ad libitum
Kr. 25,- pr. person

EKSTRA FRISTELSER
Det vil være muligt at tilkøbe ekstra fristelser med udgangspunkt i sæson og kreativitet.

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.