fbpx

EN STOR AFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 19. marts til og med d. 13. april.
Se den næste menu her

MENUEN

Boghvedeblinis med
silderogn og Gammel Knas

Vandbakkelse
med røget laks og æggeblomme

Komprimeret melon
med lufttørret skinke

Andelevermousse med
aroniabær og sprød malt

Samosa med syltede
grønne valnødder og lam
-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro, Portugal-

Aromatisk grydebrød
med det bedste smør og andre gode sager

Stegt jomfruhummer med blomkålscreme,
brunet nøddesmør og syrnet aspargessauce

Souffle af pighvar med teksturer af kål,
sprød kartoffel og luftig persillesauce
-2022 Ch. Argadens, Bordeaux Blanc, Famille Sichel, Bordeaux, Frankrig-

Unghane på flere måder med de første ramsløg
sortiment af pastinak og hønsecremesauce
-2018 ”Incognito” Philip Kuhn, Pfalz, Tyskland-

Dekonstrueret drømmekage på vores måde
med kokossorbet, vanilje og saltet flødekaramel
-Rivesaltes ”Ambre Hors d’Age”, Ch. Lauriga, Languedoc – Roussillon-

MENUEN MED VINMENU
Kr. 1000,-

MENUEN UDEN DRIKKEVARER
Kr. 750,-

OPGRADERET VINMENU

NV Champagne, Carte Blanche, Bernard Remy, Frankrig

2021 Silvaner Spätlese Trocken, Weingut Kilian, Franken, Tyskland

2022 Monastrell ”Matas Altas”, Bodega Cerrón, Jumilla, Spanien

Pineau des Charentes 5 år Blanc, Cognac, Frankrig

Kr. 500,-

TILKØB

 Friskmalet kaffe eller te & konditorens kreationer
Kr. 95,- pr. person

Vand med brus ad libitum
Kr. 25,- pr. person

EKSTRA FRISTELSER
Det vil være muligt at tilkøbe ekstra fristelser med udgangspunkt i sæson og kreativitet.

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.