Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2023
Alle menuerne er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuerne efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger.
(December-Januar-Februar-Marts)
Menuforslag:
Forret | mellemret
Bagt filet af torsk med syrlig æblepuré, sprød peberbacon, sellerikompot og estragonsauce
Koldrøget laks fra Kerteminde med små salater, sprødt maltbrød, rygeostcreme og flager af radise
Rimmet kammusling med saltede rischips, granatæble, aromatiske urter og soya- ingefærsauce
Hovedret
Glaseret andebryst i orientalske pebre med skorzonerrødder, stegte kejserhatte, tyttebær og cremet andesky
Gråand kan tilbydes som alternativ i december
Jagtsæsonen slutter d. 31.12
Ballotine af kalvefilet og trøffel med glaserede beder, selleri i brunet smør og kraftig rødvinssauce
Velhængt oksemørbrad og braiseret kæbe med variation af rødder, grillede vinterløg og simresauce
Tillæg på kr. 50,- per person
Dessert
Citrongræs-créme brûlée med blodappelsingelé, syrlig citrusparfait og braiseret ananas i mørk rom
Mazarinkage med hvid chokolademousse, havtornsorbet, chokoladekaramel og havtorngele
Honningpocheret pære med varme krydderier, sprød marengs, pralinebarre og hasselnøddeiscreme
(April-Maj-Juni-Juli-August)
Menuforslag:
Forret | mellemret
Kold sommergazpacho af agurk og melon med skalstegt tun, friskbælgede ærter og friske ærteskude
Mosaik af laks og hellefisk med brændte urter, sprøde blækchips, små salater og skilt muslingesauce
Dampede hvide asparges med friskpillede rejer croutons i brunet smør, strandurter og luftig ramsløgssauce
Tillæg på kr. 25,- per person
Fynske asparges fås kun i maj og juni
Hovedret
Stegt bryst og croquette af lår fra perlehøne med polenta, spæde gulerødder og estragon-hønsesky
Duet af fynsk lam med grillede salatløg, confiteret tomat, bladspinat og sauce med vadouvan
Stegt kalvemørbrad og sprængt kalvebryst med glaserede nye grøntsager, spinattærte og kalvesauce
Tillæg på kr. 50,- per person
Dessert
Citronfromage a la Resumé med vaniljeis, grillede rabarber, citronmåne og sprøde flager af glasur
Panna Cotta med lakridsrod og hvid chokolade, skilt chokolade, solmodne bær og brændt hvid chokolade
Mandel- orangekage med blodappelsinsorbet marinerede jordbær, sprød appelsin og jordbærmousse
(September-Oktober-November)
Menuforslag:
Forret | mellemret
Souffle af jomfruhummer med små bønner, syrlig æblepuré, grønne urter og cremet hummersauce
Rimmet færøsk laks med milde sennepsfrø, saltet agurk, aromatisk citrus og skilt peberrodssauce
Enebærsaltet dådyr med marinerede ribs, trøffelmayonnaise, små salater og sprød maltkiks
Hovedret
Saftig fasan fra Egebjerg Bakker med tyttebær, glaserede kastanjer, vinterkål og cremet portvinssauce
Fasan tilbydes først fra d. 1. oktober
Jagtsæsonen starter fra d. 01.10
Stegt filet af velfærdsokse med panade af røget marv, oxiderede rødder, brøndkarsepuré og trøffelsauce
Duet af krondyr med rosmarincrust med vilde svampe, saltbagte persillerødder og sherrysauce med grøn peber
Tillæg på kr. 50,- per person
Dessert
Bagt kirsebærclafoutis med rosmariniscreme, saltet karamel, kirsebær i eau de vie og karamelflager
Choladefondant med flydende indre med grøn æblesorbet, chokoknaser og kardemommesyltet æble
Citrontærte med flamberet vaniljemarengs blåbærcreme, blåbærparfait og marinerede blåbær
Forslag 1
Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
Buffeten:
Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg
Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder
Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta
Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade
Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille
Langtidssimrede svinekæber med markchampignon, perleløg og simressauce
Rosastegt kalveculotte med saltbagte aspargeskartofler og kølig bearnaisecreme
Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
_____________________________________________
Forslag 2
Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
Buffeten:
Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter
”Panzanella” af solmodne tomater, basilikumspesto og små sorte oliven
Salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler
Bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og sprøde hasselnødder
Hvedekerner med saltsyltet citron, grønne urter og marineret rucola
Sprødstegt og farseret perlehønebryst med vilde urter og gode rødder
Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce
Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
Buffet som hovedret – Kr. +45,- pr. person
Hovedret:
Kyllingespyd med grøntsagsstænger og pommes frites med dyppelse
eller
Sprød fiskefilet med grøntsagsstænger og ovnbagte kartofler med remoulade
Dessert:
Vaniljeis med lun chokoladesauce, friske bær og chokoladeknaser
eller
Lune pandekager med vaniljeis, frugtsalat og sprød karamel
Kr. 175,- pr. barn
Vælg imellem:
Kr. 85,- pr. person
Udvalg af franske tærter
Cremet kartoffel-porresuppe
Med bacon crumble og friskbagt brød
Cremet aspargessuppe
Med kødboller og friskbagt brød
Gourmet hotdogs a la Resumé
Krydrede pølser, hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt
”Saml Selv” Sliders
Tillæg pr. person: kr. 30,-
To slags mini burgers med hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt
Pølse-oste bord
Tillæg pr. person: kr. 30,-
Udvalg af pølser og oste fra nær og fjern med friskbagt brød og syltede sager
Pølsevogn
Tillæg pr. person: kr. 50,-
Ad libitum. Min. 50 personer
Det praktiske
Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.
Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@restaurantresume.dk eller tlf. 60381367
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2023
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 17:30 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30