fbpx

SELSKABSMENUER

Alle menuerne er kun forslag, vi lytter altid til jeres ønsker og tilpasser menuerne efter jeres behov, så I får den mad I vil have.
Priserne finder du under de forskellige pakkeløsninger.

(December-Januar-Februar-Marts)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Bagt filet af torsk med syrlig æblepuré, sprød peberbacon, sellerikompot og estragonsauce

Koldrøget laks fra Kerteminde med små salater, sprødt maltbrød, rygeostcreme og flager af radise

Rimmet kammusling med saltede rischips, granatæble, aromatiske urter og soya- ingefærsauce

Hovedret

Glaseret andebryst i orientalske pebre med skorzonerrødder, stegte kejserhatte, tyttebær og cremet andesky
Gråand kan tilbydes som alternativ i december
Jagtsæsonen slutter d. 31.12

Ballotine af kalvefilet og trøffel med glaserede beder, selleri i brunet smør og kraftig rødvinssauce

Velhængt oksemørbrad og braiseret kæbe med variation af rødder, grillede vinterløg og simresauce
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert

Citrongræs-créme brûlée med blodappelsingelé, syrlig citrusparfait og braiseret ananas i mørk rom

Mazarinkage med hvid chokolademousse, havtornsorbet, chokoladekaramel og havtorngele

Honningpocheret pære med varme krydderier, sprød marengs, pralinebarre og hasselnøddeiscreme

(April-Maj-Juni-Juli-August)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Kold sommergazpacho af agurk og melon med skalstegt tun, friskbælgede ærter og friske ærteskude

Mosaik af laks og hellefisk med brændte urter, sprøde blækchips, små salater og skilt muslingesauce

Dampede hvide asparges med friskpillede rejer croutons i brunet smør, strandurter og luftig ramsløgssauce
Tillæg på kr. 25,- per person
Fynske asparges fås kun i maj og juni

Hovedret

Stegt bryst og croquette af lår fra perlehøne med polenta, spæde gulerødder og estragon-hønsesky

Duet af fynsk lam med grillede salatløg, confiteret tomat, bladspinat og sauce med vadouvan

Stegt kalvemørbrad og sprængt kalvebryst med glaserede nye grøntsager, spinattærte og kalvesauce
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert

Citronfromage a la Resumé med vaniljeis, grillede rabarber, citronmåne og sprøde flager af glasur

Panna Cotta med lakridsrod og hvid chokolade, skilt chokolade, solmodne bær og brændt hvid chokolade

Mandel- orangekage med blodappelsinsorbet marinerede jordbær, sprød appelsin og jordbærmousse

(September-Oktober-November)

Menuforslag:

Forret | mellemret

Souffle af jomfruhummer med små bønner, syrlig æblepuré, grønne urter og cremet hummersauce

Rimmet færøsk laks med milde sennepsfrø, saltet agurk, aromatisk citrus og skilt peberrodssauce

Enebærsaltet dådyr med marinerede ribs, trøffelmayonnaise, små salater og sprød maltkiks

Hovedret

Saftig fasan fra Egebjerg Bakker med tyttebær, glaserede kastanjer, vinterkål og cremet portvinssauce
Fasan tilbydes først fra d. 1. oktober
Jagtsæsonen starter fra d. 01.10

Stegt filet af velfærdsokse med panade af røget marv,  oxiderede rødder, brøndkarsepuré og trøffelsauce

Duet af krondyr med rosmarincrust med vilde svampe, saltbagte persillerødder og sherrysauce med grøn peber
Tillæg på kr. 50,- per person

Dessert

Bagt kirsebærclafoutis med rosmariniscreme, saltet karamel, kirsebær i eau de vie og karamelflager

Choladefondant med flydende indre med grøn æblesorbet, chokoknaser og kardemommesyltet æble

Citrontærte med flamberet vaniljemarengs blåbærcreme, blåbærparfait og marinerede blåbær

Hovedretsbuffet

Forslag 1

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Sprød hjertesalat i mormordressing med radiser, croutons og vagtelæg
Salat af grønne bønner med granatæble, mild ingefær og saltede jordnødder
Høbagte rødbeder med bolsjebeder, lagret balsamico og smuldret feta
Crudité af fennikel med estragonemulsion, tørrede oliven og spinatblade
Couscous med sesamolie, brændte peberfrugter og frisk kruspersille
Langtidssimrede svinekæber med markchampignon, perleløg og simressauce
Rosastegt kalveculotte med saltbagte aspargeskartofler og kølig bearnaisecreme

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu
_____________________________________________
Forslag 2

Valgfri forret på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffeten:
Salat af marineret blomkål med rosa grape, rimmet porre og kikærter
”Panzanella” af solmodne tomater, basilikumspesto og små sorte oliven
Salat af gulerødder i mange farver med chili, spidskommen og saltede mandler
Bagte jordskokker med rå jordskok, citrontimian og sprøde hasselnødder
Hvedekerner med saltsyltet citron, grønne urter og marineret rucola
Sprødstegt og farseret perlehønebryst med vilde urter og gode rødder
Velhængt stegt oksefilet med brændte salatløg, rosmarin og rødvinssauce

Valgfri dessert på tallerken
Vælg fra sæsonmenu

Buffet som hovedret – Kr. +45,- pr. person

Hovedret:
Kyllingespyd med grøntsagsstænger og pommes frites med dyppelse
eller
Sprød fiskefilet med grøntsagsstænger og ovnbagte kartofler med remoulade

Dessert:
Vaniljeis med lun chokoladesauce, friske bær og chokoladeknaser
eller
Lune pandekager med vaniljeis, frugtsalat og sprød karamel

Kr. 175,- pr. barn

Vælg imellem:
Kr. 85,- pr. person

Udvalg af franske tærter

Cremet kartoffel-porresuppe
Med bacon crumble og friskbagt brød

Cremet aspargessuppe
Med kødboller og friskbagt brød

Gourmet hotdogs a la Resumé
Krydrede pølser, hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt

”Saml Selv” Sliders
Tillæg pr. person: kr. 30,-
To slags mini burgers med hjemmerørte toppings, syltede sager og grønt

Pølse-oste bord
Tillæg pr. person: kr. 30,-
Udvalg af pølser og oste fra nær og fjern med friskbagt brød og syltede sager

Pølsevogn
Tillæg pr. person: kr. 50,-
Ad libitum. Min. 50 personer

Det praktiske

Børn under 12 år halv pris. Børn under 3 år er gratis.

Vi anbefaler jer at kontakte os til en menusamtale senest 2 måneder før arrangementet afholdes på mail info@restaurantresume.dk eller tlf. 60381367