fbpx

EN HVERDAGSAFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 2. marts til og med d. 18. april.
Denne menu kan bestilles fra tirsdag – torsdag
Se den næste menu her

SNACKS
Crustade med kammusling, grønne æbler og dild
Røget makrel med æggeblomme og syltede sager
Corndog med ramsløg og svamperemoulade
Et matchende glas vin

Boghvedebrød bagt i lerkrukke med smør og andre gode sager

MENUEN

Smørpocheret lyssej med muslingesauce, teksturer af kålrabi og syltede urtestilke
Et matchende glas vin

Braiserede svinekæber med citrontimian, glaseret rødbede, puffet spæk og rødbedesauce
Et matchende glas vin

Mousse på sort the med bagt mandel, karamelliseret chokolade og blodappelsin
Et matchende glas vin

FRISKMALET KAFFE ELLER TE & SØDE SAGER

Inklusiv filtreret vand ad libitum eller vand med brus ad libitum til kr. 25,- per person

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 600, –

Bagt Mont d´Or med rabarberchutney, brioche og friskrevet trøffel
Kr. 150, –

 Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.