EN HVERDAGSAFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 16. april til og med d. 4. maj
Denne menu kan bestilles fra tirsdag – torsdag
Se den næste menu her

SNACKS
Saltet forårsmakrel med
kølig havesyrebouillon

Mosaik af asparges med
marineret knivmusling

Tatar af krondyrmørbrad med
syltede græskar
-Charles Bailly Blanc de Blancs Brut, Bourgogne, Frankrig-

Aromatisk grydebrød
med det bedste smør og andre gode sager

MENUEN
Stegt filet af kuller med grønne asparges,
sprøde kapers, spinat og luftig ramsløgssauce
-2022 Trocken Weisser Burgunder, Weingut Weber, Baden Tyskland-

”Cote de boeuf” af Svendborg Gourmetgris med
teksturer af gulerod, sennepskorn og rødvinssauce
-2022 Sicoris Garnatxa Old Wines, Castell del Remei, Spanien-

Grillede nye syltede rabarber fra vejboden med
tonkanød, nougatstang og karamelknas
-Fior di Vigna Dolce Rosso, Vallebelbo, Pimonte, Italien-

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 700, –

OPGRADERET VINMENU

2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro, Portugal

2023 ”Werkstoff” Pfannebecker, Rheinhessen, Tyskland

2022 Cairanne Vieilles Vignes, André Berthet-Rayne, Rhone, Frankrig

2020 Coteaux du Layon Tradition, Domaine Des Trottiéres

Kr. 200,-

TILKØB
 Friskmalet kaffe eller te & konditorens kreationer
Kr. 95,- pr. person

Vand med brus ad libitum
Kr. 25,- pr. person

EKSTRA FRISTELSER
Det vil være muligt at tilkøbe ekstra fristelser med udgangspunkt i sæson og kreativitet.

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.