fbpx

EN HVERDAGSAFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 20. februar til og med d. 16. marts
Denne menu kan bestilles fra tirsdag – torsdag
Se den næste menu her

SNACKS
Sprød fiskesvær med
dild og hybenremoulade

Håndpillede rejer
med aromatisk miso og rejechips

Corndog med dådyrpølse
og tørret tomatemulsion

Aromatisk grydebrød
med luftigt smør med skyr og løgaske

MENUEN

Letsaltet og bagt sej med hummerravioli,
vilde østershatte, bagt æble og hummerbisque

Velfærdskalv på flere måder med persillerødder,
luftig kruspersille, vinterkål og cremet kalvesauce

Gulerodssorbet med havesyremousse og
chokoladeganache, chokoladejord og curd

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 700, –

VINE

4 matchende vine
Kommer snart!

OPGRADERET VINMENU

4 matchende vine
Kommer snart!

Kr. 200,-

TILKØB
 Friskmalet kaffe eller te & konditorens kreationer
Kr. 95,- pr. person

Vand med brus ad libitum
Kr. 25,- pr. person

EKSTRA FRISTELSER
Det vil være muligt at tilkøbe ekstra fristelser med udgangspunkt i sæson og kreativitet.

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.