NÆSTE HVERDAGSAFTEN PÅ RESUMÉ

Se den aktuelle aftenmenu her

MENU
Saltet forårsmakrel med havesyrebouillon
Mosaik af asparges med knivmusling
Tatar af okse med græskar fra syltehylden
Et matchende glas vin

Stegt filet af kuller med grønne asparges,
ramsløgskapers, spinat og ramsløgssauce
Et matchende glas vin

”Cote de boeuf” af Svendborg Gourmetgris med
lokale gulerødder, sennepskorn og rødvinssauce
Et matchende glas vin

Grillede nye rabarber fra vejboden med
mandelsorbet, nougatstang og karamelknas
Et matchende glas vin

Inklusiv filtreret vand ad libitum eller vand med brus ad libitum til kr. 25,- per person

Friskmalet kaffe eller te med søde sager til kr. 95,- per person

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 700, –

EKSTRA FRISTELSER

Det vil være muligt at tilkøbe ekstra fristelser med udgangspunkt i sæson og kreativitet.

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.