fbpx

NÆSTE HVERDAGSAFTEN PÅ RESUMÉ

Den næste hverdagsaftenmenu gælder fra d. 31. januar til og med d. 18. februar.
Se den aktuelle aftenmenu her

SNACKS
Crustade med knivmusling og grønne æbler
Rygeost med hønseskind og stenbiderrogn
Grillet gråand med henkogte tomater og skovsyre
Vin

Boghvedebrød bagt i lerkrukke med smør og andre gode sager

MENUEN
Ravioli med jomfruhummer hertil fynske østershatte, rosenkålsblade og bisque
Vin

Okse fra Grambogård på flere måder med saltbagt selleri, vinterløg og simresauce
Vin

Mousse på hvid chokolade og sort te med sprød havre, mazarin og citroncreme
Vin

FRISKMALET KAFFE ELLER TE & SØDE SAGER

Filtreret vand med eller uden brus ad libitum

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 600, –

Bagt Mont d´Or med rabarberchutney, brioche og vintertrøffel
Kr. 150, –

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.