fbpx

Kokketræf

med Vester Skerninge Kro, Broholm Slot, Stella Maris & Resumé
UDSOLGT

Lørdag d. 18. november kl. 18.00

Kokketræf med fire gode spisesteder fra Sydfyn.

Vester Skerninge Kro, Broholm Slot, Stella Maris og Resumé slår pjalterne sammen og laver kokketræf med gastronomi og vine i højklasse.

MENUEN:

SNACKS

Sprød krustade med tatar af gulerod og rimmet kammusling
Broholm Slot

Friteret torskekæbe med asiecreme
Stella Maris

Maltpude med krondyrtatar, æggeblommecreme og caviar
Resumé

Jomfruhummer, kumquats og pebermarengs
Vester Skerninge Kro

 FORRET
Kongekrabbe med havsalat og hvidvinssyltet ingefær samt kongekrabbebisque
Broholm Slot

MELLEMRET
Violet artiskok med saltet hasselnøddepraline, appelsinglace og frisk trøffel  
Stella Maris

HOVEDRET
Saftig vildgås fra de sydfynske marker med spæde rødder og flødesovs
Resumé

DESSERT
Baba au Rhum
Vester Skerninge Kro

PETIT FOURS

Mørk chokolade og kirsebærtrøffel
Broholm Slot

Hjemmelavede flødeboller med pistacie
Stella Maris

Citrontærte med citrontimian
Resumé

Smagsbombe a la Moffie
Vester Skerninge Kro

Snacks, 4-retters menu, petit four samt vin tilpasset maden

Kr. 1000,- pr. person