Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
MENU
APPETITVÆKKERE
Pocheret østers – vin jaune – ørredrogn
Kammusling – cremet jordskok – brøndkarse
Koldrøget laks – syltede sager – urtecreme
Andemousse – rønnebær– bitter malt
Grillet duehjerte – rehydreret pære – skovsyre
MARINEREDE REJER
Peberrodsfløde – saltet pære – revet glaskål
JOMFRUHUMMER
Cremet selleri – bygsoya – nøddesmør
RISTET FILET AF PIGHVAR
Oxideret skorzonerrod – blåmuslingesauce
STEGT HELLEFLYNDER
Vild spinat – spæde løg – strandkrabbebisque
STEGT FRANSK ANDELEVER
Rødbeder – hybenrose – sauce på figner
MORKEL MED KALVEBRISSEL
Gammel Knas – bælgærter
STEGT OKSEMØRBRAD
Cremede skovsvampe – sauce med røget marv
HINDBÆR FRA KRATTET
Hvide chokolade – Gold selection caviar
CITRONTÆRTE PÅ VORES MÅDE
Flamberet marengs – citrontimian – vilde brombær
VINMENU
-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro-
-2023 Riesling, Johannishof trocken, Weingut Knipser, Pfalz-
-2022 Aligote ”Les Pierres”, Domaine Bader-Mimeur, Bourgogne-
-2021 Chardonnay vom löss, Pfannbecker, Rheinhessen-
-2019 Riesling Kabinett, Wehlener Sonnenuhr, Prüm, Mosel-
-2020 Pinot Noir Freiherr Von Göler, Baden-
-2020 Cabernet Franc ”Franco de Poc”, Domaine de Chevalerie, Bourgueil-
-2019 Saussignac, Ch. Marie Plaisance, Cuvee Prestige, Bordeaux-
•
PRESTIGE VINMENU
-2016 Rose Champagne Les Massales, Champagne Tellier-
-2023 Silvaner Retzstadt, Rudolf May, Franken –
-2020 Abeille de Fieuzal Blanc, Bordeaux –
-2022 Mercurey Clos Rochette, Faiveley, Bourgogne –
-2017 Gewürztraminer Vendanges Tardives, Domaine Hurst, Alsace-
-2018 Maranges 1er Cru “Clos des Rois”, Nicolas Perrault, Bourgogne-
-2019 Barolo Bricco Ambrogio, Scavino, Piemonte –
-2020 Bonnezeaux ”Clos du Moulin des Quarts”, Trottiéres, Loire-
PRISER
Menuen Universet
Kr. 1200,- pr. person
Vinmenu
Kr. 800,- pr. person
Prestige vinmenu
Kr. 1600,- pr. person
Non alcoholic menu
Kr. 800,- pr. person
•
TILKØB
Veltemperede gårdoste
med behørig garniture
Kr. 150,- pr. person
Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person
•
Skal bestilles af hele bordet
Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Det er desværre ikke muligt at lave menuen vegetarisk eller vegansk.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 17:30 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30