Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
MENU
SNACKS
Gillardeau østers – hybenbouillon – hybenrose
Taskekrabbe – sprød crustade – saltet fløde
Krondyrtatar – æggeblomme – Baerii caviar
Kyllingelever – hengemte bær – bitter malt
Corndog – majscrust – sommertrøffel
FJORDREJER FRA SVENDBORGSUND
Skorzonerrod – basilikum – fjordrejemayo
MOSAIK AF KAMMUSLING OG LAKS
Muslingefløde – puffet blæk – syltede bøgehatte
GYLDENRISTET HELLEFLYNDER
Spæde sommerløg – hummersauce
BRØDSTEGT FILET AF PIGHVAR
Mosaik af persille – pighvar- rødvinssauce
STEGT FRANSK ANDELEVER
Svampe fra skovene – ahorn- hindbærsauce
MORKEL MED KALVEBRISSEL
Gammel Knas – bælgærter – havesyre
GRILLET FRANSK SKOVDUE
Røde ribs – nye beder fra Alpehaven – salmissauce
BROMBÆR FRA KRATTET
Bora bora vanilje – hvid chokolade – Oscietra caviar
HINDBÆR FRA VEJBODEN
Havesyregranité – marengs – umoden hvedeis
VINMENU
-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro-
-2023 Riesling, Johannishof trocken, Weingut Knipser, Pfalz-
-2022 Aligote ”Les Pierres”, Domaine Bader-Mimeur, Bourgogne-
-2021 Chardonnay vom löss, Pfannbecker, Rheinhessen-
-2019 Riesling Kabinett, Wehlener Sonnenuhr, Prüm, Mosel-
-2020 Pinot Noir Freiherr Von Göler, Baden-
-2020 Cabernet Franc ”Franco de Poc”, Domaine de Chevalerie, Bourgueil-
-2019 Saussignac, Ch. Marie Plaisance, Cuvee Prestige, Bordeaux-
•
PRESTIGE VINMENU
-2018 Rose Champagne Les Massales, Champagne Tellier-
-2021 Riesling Federspiel, Nikolaihof, Wachau-
-2021 Chablis 1. Cru Fourchaume, Domaine d’Henri, Chablis-
-2020 Condrieu l’Arbuel, Domaine Gerard, Rhone-
-2017 Gewürztraminer Vendanges Tardives, Domaine Hurst, Alsace-
-2018 Maranges 1er Cru “Clos des Rois”, Nicolas Perrault, Bourgogne-
-2017 Gevrey Chambertin Les Crais, Pierre Naigeon, Borugogne-
-2008 Castelnau de Suduiraut, Sauternes-
PRISER
Menuen Universet
Kr. 1200,- pr. person
Vinmenu 8 glas
Kr. 800,- pr. person
Prestige vinmenu 8 glas
Kr. 1600,- pr. person
Non alcoholic menu
Kr. 800,- pr. person
TILKØB
Veltemperede gårdoste
med behørig garniture
3 til kr. 150,-
5 til kr. 250,-
Konditorens søde fristelser med
friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person
•
Skal bestilles af hele bordet
Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Det er desværre ikke muligt at lave menuen vegetarisk eller vegansk.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 17:30 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30