EN AFTEN PÅ RESUMÉ

MENU

SNACKS
Gillardeau østers – birkesaft – bøgeskud
Taskekrabbe – sprød crustade – hybenrose
Krondyrtatar – æggeblomme – Baerii caviar
Kyllingelever – hengemte bær – bitter malt
Corndog – majscrust – syltet trøffel

LETSALTET KAMMUSLING
Bergamotte – flager af glaskål – brunet smør

VESTERHAVSPIGHVAR
Mosaik af persille – pighvar- rødvinssauce

RYG AF SOMMERBUK FRA EGEBJERG
Spæde løg – merian – vildtsauce

VILDE SKOVJORDBÆR
Hvid chokolade – hasselnød – Bora Bora vanilje

VINMENU
-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro, Portugal-

-2021 Chardonnay vom löss, Pfannbecker, Rheinhessen, Tyskland-

-2022 Ventoux ”Les Terres Rouges” Font Sarade,, Rhone, Frankrig-

-N.V Brachetto d’Acqui San Maurizio, Vallebelbo, Piemonte, Italien-

PRESTIGE VINMENU
-NV Champagne, Carte Blanche, Bernard Remy, Frankrig-

-2018 Santenay Villages Vieilles Vignes, Vincent Girardin, Bourgogne, Frankrig-

-2019 Ch. Lafleur-Gazin, Pomerol, Bordeaux, Frankrig-

-2018 Bonnezeaux ”Clos du moulin des quarts” Domaine Des Trottiéres, Loire, Frankrig-

PRISER

Menuen En Aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Vinmenu 5 glas
Kr. 500- pr. person

Prestige vinmenu 5 glas
Kr. 1000,- pr. person

Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person

TILKØB
Veltemperede gårdoste
med behørig garniture
3 til kr. 150,-
5 til kr. 250,-

Konditorens søde fristelser med
friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.