EN AFTEN PÅ RESUMÉ

MENU

SNACKS
Gillardeau østers – hybenbouillon – hybenrose
Taskekrabbe – sprød crustade – saltet fløde
Krondyrtatar – æggeblomme – Baerii caviar
Kyllingelever – hengemte bær – bitter malt
Corndog – majscrust – sommertrøffel

MOSAIK AF KAMMUSLING OG LAKS
Muslingefløde – puffet blæk – syltede bøgehatte

GYLDENRISTET HELLEFLYNDER
Spæde sommerløg – hummersauce

GRILLET FRANSK SKOVDUE
Røde ribs – nye beder fra Alpehaven – salmissauce

HINDBÆR FRA VEJBODEN
Havesyregranité – marengs – umoden hvedeis

VINMENU

-2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro-

-2022 Aligote ”Les Pierres”, Domaine Bader-Mimeur, Bourgogne-

-2020 Cabernet Franc ”Franco de Poc”, De Chevalerie, Bourgueil-

-N.V Brachetto d’Acqui San Maurizio, Vallebelbo, Piemonte-

PRESTIGE VINMENU

-NV Champagne, Carte Blanche, Bernard Remy-

-2021 Chablis 1. Cru Fourchaume, Domaine d’Henri, Chablis-

-2017 Gevrey Chambertin Les Crais, Pierre Naigeon, Bourgogne-

-2008 Castelnau de Suduiraut, Sauternes-

PRISER

Menuen En Aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Vinmenu 5 glas
Kr. 500- pr. person

Prestige vinmenu 5 glas
Kr. 1000,- pr. person

Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person

TILKØB
Veltemperede gårdoste
med behørig garniture
3 til kr. 150,-
5 til kr. 250,-

Konditorens søde fristelser med
friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.