FISK & SKALDYR

Sommerlørdage 2024 kl. 12.00
På terrassen hos Resumé – Lundevej 5, Svendborg

Datoerne er: 29/6 – 13/7 – 20/7 – 27/7 – 3/8 

MENU

Skaldyrstårnet
Sydfynske fjordrejer – De franske rosérejer – De klassiske skalrejer

Dildkogte flodkrebs – Store taskekrabbekløer – Jomfruhummere

I de små gryder
Friskdampede linemuslinger og hjertemuslinger i cremet hvidvinssauce

De små anretninger ved siden af
Ceviche af kammusling med mild chili, avocado, lime og koriander

Mosaik af flammerøget laks og letsaltet sommermakrel

Sommersalat af friskbælgede ærter, radiser og fynske nye kartofler

Dildmayonnaise – Trøffelmayonnaise – Krydderurtesalsa

Friskbagte brød på fynsk øl og malt og et med polenta og græskarkerner

Det bedste smør fra Åbybro Mejeri med Læsøsydesalt

Kr. 650,- per person.

TILKØB

Rossini Gold Selection caviar med blinis, creme 48 % og purløg
Kr. 200,- for 10 gram / Kr. 600,- for 30 gram

Østers med grillet citron, tabasco og rødløgsvinaigrette
Kr. 35,- per stk.

Dessert:
Solmodne jordbær og hindbær fra vejboden
med basilikumskoldskål og kammerjunker med vanilje
Kr. 125,-

Drikkevarer købes separat
Der vil være vin, øl og sodavand

Vi rykker indenfor, hvis vejret ikke er til hygge på terrassen

Billetter til arrangementet forudbetales og kan ikke refunderes

Obs. med forbehold for ændringer