Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Datoerne er: 29/6 – 13/7 – 20/7 – 27/7 – 3/8
MENU
Skaldyrstårnet
Sydfynske fjordrejer – De franske rosérejer – De klassiske skalrejer
Dildkogte flodkrebs – Store taskekrabbekløer – Jomfruhummere
I de små gryder
Friskdampede linemuslinger og hjertemuslinger i cremet hvidvinssauce
De små anretninger ved siden af
Ceviche af kammusling med mild chili, avocado, lime og koriander
Mosaik af flammerøget laks og letsaltet sommermakrel
Sommersalat af friskbælgede ærter, radiser og fynske nye kartofler
Dildmayonnaise – Trøffelmayonnaise – Krydderurtesalsa
Friskbagte brød på fynsk øl og malt og et med polenta og græskarkerner
Det bedste smør fra Åbybro Mejeri med Læsøsydesalt
Kr. 650,- per person.
•
TILKØB
Rossini Gold Selection caviar med blinis, creme 48 % og purløg
Kr. 200,- for 10 gram / Kr. 600,- for 30 gram
Østers med grillet citron, tabasco og rødløgsvinaigrette
Kr. 35,- per stk.
Dessert:
Solmodne jordbær og hindbær fra vejboden
med basilikumskoldskål og kammerjunker med vanilje
Kr. 125,-
Drikkevarer købes separat
Der vil være vin, øl og sodavand
Vi rykker indenfor, hvis vejret ikke er til hygge på terrassen
Billetter til arrangementet forudbetales og kan ikke refunderes
Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergier eller anden specialkost til dette arrangement.
Obs. med forbehold for ændringer
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 17:30 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30