Velgørenhedsarrangement for
Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg

Sammen med Restaurant ViTo, Øhavskøkkenet, Kondit&Dat og Vester Skerninge Kro
inviterer vi til en aften, hvor hele overskuddet går til Kirkens Korshærs varmestue i Svendborg.

Torsdag d. 14. november kl. 18.00

Der er et begrænset antal pladser til arrangementet.
Vi håber at se så mange som muligt til denne aften,
som bliver en aften med gastronomi og vine i topklasse!

SNACKS

Friterede svampe
Sesam & saltet chili vinaigrette
Restaurant ViTo

Salat af taskekrabbe i sprød crustade med bløde jordskokker
Restaurant Resumé

Andelevermousse med syltet brombær
Vester Skerninge Kro

Sprød gylden kugle med kimchi, tang og koreansk mayo
Øhavskøkkenet

Friteret kalvebrissel i puffet spæk med sorte vintertrøfler
Restaurant Resumé

MENU

Klassisk fransk løgsuppe
Vester Skerninge Kro

Confiteret knoldselleri
Valnødder, citron confit & muslingesauce
Restaurant ViTo

Gyldenristet filet af pighvar
med mosaik af persille og pighvar- rødvinssauce
Restaurant Resumé

BBQ grisekæbesnitte med aromatisk svampebouillon,
sød kartoffel og ristet cashewnødder
Øhavskøkkenet

Ullemose æbletapas af små søde sydfynske desserter
med nuancer af kanel, makroner, marcipan, fløde og æbler.
Kondit&Dat

SØDT

Solbær pate de fruit
Kondit&Dat

Vandbakkelse med creme
Restaurant ViTo

Hvid chokolade trøffel med kokos og citrongræs
Øhavskøkkenet

Brombærtærte
Vester Skerninge Kro

Bikube med tonkabønne
Restaurant Resumé

VINMENU

Detonation Bubbles Extra Brut, IMMICH-BATTERIBERG, MOSEL

Pinot Gris Vieilles Vignes 2023, DOMAINE HURST, ALSACE

Menetou Salon Blanc 2022, DOMAINE PHILIPPE GILBERT, LOIRE

2022 Chardonnay, Holden James, California

2022 Dolcetto d’Alba, Vino Arte Bellezza, Piemonte

2022 Claude Val Muscat, Languedoc

15 serveringer samt vin tilpasset maden

Kr. 2000,- pr. person