STOR SIGNATURMENU

Serveres både til frokost og aften

MENU

APPETITVÆKKERE
Knivmusling – Aspargesfløde – Crustade
Marineret tun – Sort sesam – Ravioli
Andelevermousse – Aroniabær – Boghvede
Krondyrtatar – Æggeblomme – Black Label caviar

JOSEPHINE-ØSTERS
Birkesaft – Gold Selection caviar – Valnøddeolie

GLASEREDE HVIDE ASPARGES
Milde ramsløg – Håndpillede rejer – Sorte hvidløg

RISTET JOMFRUHUMMER
Spæde selleri – Brunet smør – Hasselnødder

GYLDENRISTET HAVKAT
Luftig blomkål – Sommertrøffel – Gammel Knas

EN LILLE FORFRISKNING

NYOPGRAVEDE KARTOFLER
Brisselnuggets – Løvstikke – Umoden mirabel

GRILLET RYG AF DANSK KRONDYR
Vadouvan – Farseret morkel – Grønne asparges

DESSERT OMKRING RABARBER
Skovmærke – Marcipan – Bora Bora vanilje

Kr. 1250,- pr. person

VINMENU

2016 Espumante Reserva, Rapuseria – Duoro

2024 Goldatzel, Riesling Feinherb, Rheingau

2020 Domaine de Villargeau, Coteaux de Giennois, Loire

2022, Quinta de Santiago, Alvarinho, Vinho Verde

2023, La Doncella, Chardonnay, Familia Conesa – La Mancha

2020, Burg Ravensburg, Freiherr Von Göler, Baden

2020 Chateau Argandens, Famille Sichel, Bordeaux

NV Vallebelbo, Brachetto d’Acqui, Piemonte

Kr. 800,- pr. person

SAFTMENU

Null Promille Weingut Salwey – Baden

Sparkling Tea, Copenhagen sparkling tea – Danmark

2023 Riesling alkoholfrei, Goldatzel – Rheingau

Topaz, Van Nahmen – Rheinhessen

Jus Raisin Blanc, Chardonnay, Alain Milliat – Lyon

Morellenfeuer, Van Nahmen, Rheinhessen

Merlot, Alain Milliat – Lyon

Hjemmelavet rabarbersaft med bobler  

Kr. 800,- pr. person

Skal bestilles af hele bordet

Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde veganske alternativer.

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.