ET MØDE MELLEM TO GASTRONOMISKE VERDENER

Superdysten 2025
Til fordel for syge og udsatte børn

Søndag d. 25. maj kl. 13.00

Søndag den 25. maj kl. 13.00 inviterer vi til en særlig oplevelse hos Resumé i Den Blå Kirke, hvor Suong og Kim sammen kreerer en menu baseret på de samme råvarer – men med hver deres unikke gastronomiske tilgang.

Oplev spændingsfeltet mellem to kulinariske traditioner, når Kims og Suongs forskellige perspektiver forenes i en dag fyldt med smag, kreativitet og hjertevarme – alt sammen til støtte for syge og udsatte børn.

MENU

Et arsenal af snacks og hapsere fra Suong og Kim
med champagne i glasset
Champagne Francis Petret Blanc de Blancs Chouilly Grand Cru

Glaserede hvide asparges med ramsløg,
fermenteret hvidløg og Gold Selection caviar
2021 Savennieres Chamboureau – Dom. FL. Loire
Kim

Hvid aspargesballotine med
sprøde rejer og asiatisk dressing
2022 Riesling Grosse Lage Lerchenberg – Burg Ravensburg, Baden
Suong

Traditionelt Vietnamesisk Pho
nudelsuppe med oksemørbrad
Arbois Savagnin – Auguste Pirou, Arbois
Suong

Oksemørbrad i sprøde omgivelser
med frisk trøffel, små nye rødder og sherrysauce
2018 Anagalis – Tenute de Lilliano, Toscana
Kim

Krustadekage
med hvid chokoladecreme og rabarber
Pineau des Charentes Rouge 10 Ans – Cht. De Beaulon
Suong

Grillede rabarber fra Alpehaven
med hvid chokoladeis, makroner og skovmærke
2018 Grüner Veltliner Eiswein – Nigl, Kremstal
Kim

Hele oplevelsen med tilhørende vine eller saftmenu
Kr. 2500,- per person.

Pengene går ubeskåret til CoolUnite
og deres arbejde for syge og udsatte børn.

Suong

Suong er et naturtalent i køkkenet – ikke fordi hun har en kokkeuddannelse, men fordi hun har en helt særlig evne til at smage sig frem. Giv hende bare én bid af en ret, og kort tid efter har hun lavet sin egen version, som ofte smager endnu bedre end originalen. Hun elsker at lave mad og gør det med en glæde og lethed, der smitter af på dem omkring hende. Uanset om det er et bord dækket til fest eller små detaljer til hverdagen, så finder hun altid på noget smukt og personligt.

Hun har sans for æstetik og en evne til at få selv de enkleste ting til at føles særlige.

Kim

Kim er er manden bag Restaurant Resumé og har været kok og køkkenchef i mere en 20 år på nogle har landets bedste restauranter.

Han har en klassisk fransk tilgang til gastronomien, men med et nordisk tvist.

For Kim er smagen og råvaren altid i højsædet.

Hele beløbet fra aftenen går ubeskåret til CoolUnite Fonden – som arbejder for at skabe tryghed, glæde og uforglemmelige øjeblikke for børn med livstruende sygdomme og deres familier.

Arrangementet er en del af vores deltagelse i Superdysten 2025 – en landsdækkende indsamlingskonkurrence arrangeret af CoolUnite Fonden og NOVA FM, hvor otte deltagere dyster om at samle flest penge ind til det gode formål.

Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergier eller anden specialkost til dette arrangement.

Obs. med forbehold for ændringer