SÆSONMENU

Serveres både til frokost og aften

MENU

APPETITVÆKKERE
Knivmusling – Aspargesfløde – Crustade
Marineret tun – Sort sesam – Ravioli
Andelevermousse – Aroniabær – Boghvede

MARINEREDE RØMEREJER
Dildolie – luftig fåreyoghurt – sprøde flager

BRAISEREDE SVINEKÆBER
Grønne asparges – Peberbacon – Nye kartofler

RABARBER FRA SPÅNLUNDGÅRD
Chokolade Gateau – Sorbet – Chokoladekaramel

Kr. 500,- pr. person

TILKØB

GLASEREDE HVIDE ASPARGES
Ramsløg – Kærnemælkssauce – Håndpillede rejer
Kr. 150,-

GYLDENRISTET HAVKAT
Luftig blomkål – Sommertrøffel – Gammel Knas
Kr. 200,-

UDVALG AF OSTE
Knækbrød – Syltede sager
3 stk. / 6 stk.
Kr. 150,- / Kr. 250,-

VINMENU

NV Charles Bailly Blanc-de-blanc, Bourgogne

2023, Domaine de I’Herré, La Galope, Gascogne

2022, Castell del Remei, Grenache, Catalonien

NV Vallebelbo, Fior di Vigne, Piemonte

Kr. 100,- pr. glas

SAFTMENU

Null Promille Weingut Salwey – Baden

Jus Raisin Blanc, Chardonnay, Alain Milliat –Lyon

Merlot, Alain Milliat – Lyon

Hjemmelavet rabarbersaft med bobler

Kr. 100,- pr. glas

Skal bestilles af hele bordet

Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Vi har ikke mulighed for at tilbyde veganske alternativer.

Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.