Næste menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 26. februar til og med d. 12. marts
Se den aktuelle aftenmenu her

Snacks:
Knasende ”fiskesvær” med dehydrerede alger
Friteret gambas med mandel og røget paprika
Laks med kinaradise og lækkerier fra syltehylden
Lune æbleskiver med smørmør and og spiseligt guld
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med græskar og maltbrød med mørk øl
Vores eget smør med skyr og løgaske

Forret:
Saltet kammusling med sprødt blæksprutteblæk
bitre salater, blåmuslingesauce og bladselleri
Marsanne ”Lot 12” 2017 Domaine Astruc

Hovedret:
Velfærdsokse fra Grambogård med simresauce,
fedtegrever, masser af beder og vinterspinat
Syrah 2017 L´Epicerie á la Francaise

Dessert:
Honningkageiscreme med vilde blåbær
bipollen, aromatisk jernurt og tørret marengs
Blanc Natural Sweet 2017 Rooiberg Winery

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Cremant de Bourgogne ”Blanc de Blancs” Vitteaut Alberti
Viognier 2017 Maison Les Alexandrins – Nicolas Perrin
Langhe Rosso 2016 G.D. Vajra
Dulce Venganza NV Dominio de Punctum

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.