Næste menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 30. april til og med d. 27. maj
Se den aktuelle aftenmenu her

Snacks:
Svampe under pres med trøffelmayonnaise og forårsurter
Høkogte nye kartofler med milde ramsløg og ørredrogn
”Sol over Møllergade” med røget sild og æggeblommecreme
Lufttørret fynsk landskinke med valnød og sprød lotusrod
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med græskar og maltbrød med mørk øl
Vores eget smør med skyr og løgaske

Forret:
Letgrillet tun med i røde og sprøde nuancer,
syltede spæde løg, fennikel i variation og sesam
Pinot Grigio 2017 Vila di Mare

Hovedret:
Velfærdskalv fra Grambogård med sommerkål,
kruspersille, ærter fra Torup Bakkegård og luftig peberrod
Syrah 2012 Finca Antigua

Dessert:
Glaserede rabarber med aromatisk sort peber,
knasende nougat, yoghurtsorbet og rabarbergel
Moscato Rosé NV Vinâ Cecilia

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Cremant de Bourgogne ”Blanc de Blancs” Vitteaut Alberti
Chablis 2016 Joseph Drouhin
Cotes de Ventoux 2017 Bernard & Claire Burlé
Dulce Venganza NV Dominio de Punctum

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

 

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.