Næste menu

En aften på Resumé

Den næste aftenmenu gælder fra d. 29. oktober til og med d. 17. november
Se den aktuelle aftenmenu her

 Snacks:
Fiskesvær med tørret hyben og havtornremoulade
Kammusling med røget suppe og grønne bønner
”Black Dog” med mild chili og henkogte tomater
Rå kalv med østers, spæd agurk og æggeblomme
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med græskar og maltbrød med mørk øl
Vores eget smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Gravad dådyr fra Egebjerg Bakker med
syrlige asier, trøffelmayo og sprødt øllebrød
Winzer Krems, 2018, Grüner Weltiner, Kremstal

Hovedret:
Velfærdsgris fra Grambogård på flere måder med
høbagte rødbeder, puffet flæskesvær og rødbedesauce
Halewood, 2016, La Umbra, Dealu Mare

Dessert:
Chokoladetærte med bagte fynske blommer
ymersorbet, karamelliseret hasselnød og chokoganache
Chateau Moulin Caresse, 2017, Cotes de Montravel

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
André Clouet, NV, Grand Cru, Bouzy, Champagne
Emrich Schönleber, 2017, Riesling Trocken, Nahe
Chateau Lauriol, 2015, Côtes De Bordeaux
Weingut Kracher, 2016, Cuvée Spätlese, Burgenland

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

 Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.