fbpx

Næste menu

En aften på Resumé

Den næste aftenmenu gælder fra d. 10. marts til og med d. 29. marts
Se den aktuelle aftenmenu her

Snacks:
Askecrouton med stenbiderrogn og krydderurtesne
Dansk blæksprutte med bøgehatte og kruspersille
Syltet vagtelæg med vinterspinat og aromatisk kamille
Sprød velfærdsgris a la BBQ med fermenteret hvidløg
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Vores rustikke brød med rug og varme krydderier
Luftigt smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Souffle af jomfruhummer med svampebouillon,
maltgrene, friteret mos og dehydreret æggeblomme
Cantina Danese, 2016, Magnificent

Hovedret:
Velhængt oksefilet i sprøde omgivelser med,
syltede perleløg, artiskokker og sauce med grøn peber
Silver Ghost, 2017, Central Valley

Dessert:
Dekonstrueret drømmekage med kokosflager,
luftig brun farin, kokossorbet og braiseret ananas
Castelli del Duca, 2017, Malvasia

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Bernard Remy, NV, Carte Blanche, Champagne
Trimbach, 2016, Riesling
Sebastiani, 2015, Sonoma
Chateau Tirecul, 2017, Les Pin

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

 Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.