fbpx

Næste menu

En aften på Resumé

Den næste aftenmenu gælder fra d. 9. juni til og med d. 28. juni
Se den aktuelle aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 500,- pr. person

Snacks:
Aspargessuppe med ravioli af tuntatar og sesam
Braiseret blæksprutte med bøgehatte og persille
Friteret bakskuld med syrlige hyben og strandurter
Sprøde flæskesvær med tørret eddike og sennep
Charles Bailly, Brut Suprême, Blanc De Blancs

Polentabrød med solsikke og maltbrød med mørk øl
Urtepottesmør og Arla Unika smør med Læsø sydesalt

Forret:
Grillet tun med tomater i mange farver, dehydrerede oliven, nye ærter og fennikelsauce
Antonio Camillo, 2018, Vermentino

Hovedret:
Unghane på flere måder med grønne asparges,
glaserede løg, aromatisk vadouvan og estragonsauce
Thomas Moillard, 2018, Bourgogne

Dessert:
Bagt chokoladefondant med flydende indre,
syltede rabarber, sprød kakao og brændt chokoladeis
Domaine De Brin, 2018, Brin de Folie

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Opgraderet til ét glas champagne ved snacksserveringen

Ekstraret:
Hvide asparges fra Spånlundgård med hasselnød, vadehavsrejer, vilde urter og sauce på brunet smør
11th Hour Cellar, 2017, Chardonnay

Vinmenu ad libitum under middagen

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og nødder fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.