fbpx

Næste menu

En aften på Resumé

Den næste aftenmenu gælder fra d. 22. januar til og med d. 8. februar
Se den aktuelle aftenmenu her

 Snacks:
Vildtconsommé med melboller og aromatisk trøffel
Sprødt hønseskind med æggeblomme og stenbiderrogn
Ravioli af rødbede med klipfisk og mørke sennepsfrø
Nuggets af grisebasse med BBQ og fermenteret hvidløg
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Vores rustikke brød med rug og varme krydderier
Luftigt smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Stegt filet af lyssej med friterede snegle,
falsk surkål, artiskokker og cremet persillesauce
Villa Di Mare, 2018, Pinot Grigio

Hovedret:
Vagtel på flere måder med skovsvampe,
oxiderede rødder, rød skovsyre og salmissauce
Barbera Ranuccio 2013 Castelli Del Duca

Dessert:
Banansorbet med herlig flødekaramel,
citronverbena, bitter chokolade og banankage
Rooiberg, 2019, Blanc Natural Sweet

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
André Clouet, NV, Grande Reserve, Champagne
joseph Drouhin, 2018, Macon-Bussiéres Les Clos
Giacosa Fratelli, 2017, Barbera d’Alba
Domaine Chupin, 2018, Coteaux-De-Layon

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

 

 Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.