Oplev 3 generationer af familien Michaud, der i samarbejde med Resumé, laver en enestående menu med tilhørende franske vine
Lørdag d. 10. januar 2026 kl.18.00
MENU
Sortiment af amuse-bouche v. Resumé
Gillardeau østers med passionsfrugt og langpeber
Lille tærte med taskekrabbe og blomsterkarse
Black Label caviar med sour cream og lange kartofler
Crustade med knivmusling og knoldselleri
Tartar af krondyr med æggeblomme og sprød malt
NV Brut Reserve, Jeroboam Billecart Salmon, Champagne
Forret v. Christophe Michaud
Jomfruhummere med morkler
og jordskokkepuré samt egen bisque
2023 Pouilly Fuissé, Magnum Château Fuissé, Bourgogne
Mellemret v. Michel Michaud
Foie Gras terrine med pærechutney
og generøse mængder af trøffel
Bonnezeaux, Clos du Moulin des Quartz, Domaine des Trottières
Hovedret v. Resumé
Perlehøne ”Label Rouge”
med mosaik af persillerod og Karl Johansauce
2021 Volnay, 1. Cru, La Robardelle, Domaine Georges Glantenay & Fils, Bourgogne
Dessert v. Lucas Michaud
Gateau Marcel med citrusfrugter
Bonbonne Maury Rouge, 20 ans d´Age, Domaine Mas Amiel
Kaffe og sødt ved Resumé
Vores hyldest til det franske
Kr. 2300,- per person
Billetter til arrangementet forudbetales og kan ikke refunderes
Vi kan desværre ikke tage hensyn til allergier eller anden specialkost til dette arrangement.
Obs. med forbehold for ændringer