fbpx

RESUMÉS JULEFROKOST 2022

I eget lokalet i Møllergade

I år er det muligt at holde julefrokost i Resumés tidligere lokale i Møllergade 35A, 5700 Svendborg

Hold jeres firmajulefrokost i jeres helt eget lokale med personlig betjening.
Vi sørger for den perfekte julefrokost til jer, hvor I kan se frem til god mad og godt samvær.

Kl. 18:00 – 02:00

Velkomstbobler med et strejf af jul
– med lækre snacks

Anderledes julebuffet:

Friskbagte brød, rugbrød og smør
Den anderledes julekryddersild med allehånde, kardemomme og stjerneanis samt rød skovsyre
Marinerede hvide sild med krondild, aromatisk langpeber og cremet ægge- karrysalat
Økologiske æg fra glade høns med trøffelmayo, store grønlandske rejer og ørredrogn
Gravad færøsk laks i den fynske Ale No.16 med syltede rødder, bitre salater og grønne urter
Friteret rødspættefilet i sprød panko, hertil grov remoulade og karamelliseret citron
Langtidssimret æbleflæsk a la mormor med sprød bacon og knasende flæsk
Frikadeller af kalv med portvin, tranebær og pistacienød hertil rødkål med figner
Braiserede svinekæber med beder i sherry, flæskesvær og rødbedesauce
Confiterede andelår med henkogte svesker og små aspargeskartofler stegt i andefedt
Salat af vinterkål med saltede græskarkerner, tyttebær fra syltehylden og cremet pærevinaigrette
Udvalg af gårdoste fra nær og fjern med henkogte hyben, oliven og frøkiks med havsalt
Klassisk Risalamande med brændte mandler og kirsebærsauce med tonkabønne og vanilje

Udvalg af traditionelle og hyggelige julegodter
Friskbrygget kaffe og te

Fri bar i vand, pilsner, juleøl og husets vine i 8 timer

Kr. 895,- per person

Den helt store tur

Fri bar i gængse drinks fra kl. 21:00 – 02:00
Iskold julesnaps under middagen

Kr. 1050,- per person

Er I mere til en 3-retters gourmetmenu?

Velkomstbobler med et strejf af jul
– med lækre snacks

En 3-retters gourmetmenu:

Bagt filet af torsk med valnøddepanade, syltede bøgehatte, vinterspinat og hummersauce

Glaseret bryst af sprængt and i aromatisk peber, oxiderede rødder, rødkål med figner og andesauce

Creme brulée med varme julekrydderier, kirsebærsorbet, sprøde risflager og mandelkage

Fri bar i vand, pilsner, juleøl og husets vine i 8 timer

Kr. 895,- per person

Fra 20 til 40 personer

Bestil på info@restaurantresume.dk eller ring til os på tlf. 60 38 86 42