Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Serveres både til frokost og aften
Gælder til og med d. 11. januar 2025
MENU
APPETITVÆKKERE
Østers – solbærblad – sauce på birkessaft
Koldrøget laks – grønne urter – syltede løg
Krondyrtatar – æggeblommecreme – caviar
Gråandemousse – tyttebær– sprød boghvede
Kalvebrissel – efterårstrøffel – puffet spæk
MARINEREDE ROSÈREJER
Jordnødder – flager af daikon – sesamsauce
BAGT FILET AF TORSK
Vinterkål – skorzonerrod – luftig brunet smørsauce
GRÅAND FRA ALPEVEJEN
Høbagt selleri – farseret morkel – vildtsauce
HAVTORNSTANG
Hvid chokolade – vanilje
PRALINEBARRE MED VARME KRYDDERIER
Mandarinsorbet – syltede kirsebær
VINMENU
2016 Espumante Reserve, Rapuseria, Douro
2022 Roero Arneis, Malvira, Piemonte
2022 Petit Chablis, d´Henri, Bourgogne
2022 Cotes du Rhône MAGNUM, Domaine Charvin, Rhône
2017 Sauternes, Castelnau di Suduiraut, Bordeaux
•
PRESTIGE VINMENU
N.V Blanc de Blanc Brut, Michel Rocourt, Champagne
2018 Bordeaux Blanc, L´abeille de fieuzal, Bordeaux
2021 Chablis 1.cru Fourchaume, Domaine d´Henri, Bourgogne
2016 Saint-Julien, Moulin Riche, Bordeaux
2020 Bonnezeaux ”Clos du Moulin des Quarts”, Trottiéres, Loire
PRISER
Menu
Kr. 750,- pr. person
Vinmenu
Kr. 500- pr. person
Prestige vinmenu
Kr. 1000,- pr. person
Non alcoholic menu
Kr. 500,- pr. person
•
TILKØB
BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 125,- pr. person
Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person
•
Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.
Resumé
Lundevej 5, 5700 Svendborg
+45 60 38 86 42
info@restaurantresume.dk
CVR. 41438045
Smileyrapport
© Resumé Gruppen ApS 2024
Åbningstider
Mandag: Lukket
Tirsdag: 17:30 – 24:00
Onsdag: 17:30 – 24:00
Torsdag: 17:30 – 24:00
Fredag: 17:30 – 24:00
Lørdag: 12:00 – 24:00
Søndag: Lukket
Køkkenet lukker alle dage kl. 21:30
Lørdag er køkkenet lukket mellem 16.00-18.00