EN MENU PÅ RESUMÉ

Serveres tirsdag-torsdag aften og frokost lørdag

Gælder til og med d. 11. januar 2025

MENU

APPETITVÆKKERE
Østers – saltet stikkelsbær – sauce på birkessaft
Koldrøget laks – grønne urter – syltede løg
Krondyrtatar – æggeblommecreme – caviar
Gråandemousse – rønnebær– sprød boghvede
Kalvebrissel – syltet trøffel – puffet spæk

BAGT FILET AF TORSK
Vinterkål – skorzonerrod – luftig brunet smørsauce

GRÅAND FRA ALPEVEJEN
Høbagt selleri – farseret morkel – vildtsauce

PRALINEBARRE MED VARME KRYDDERIER
Mandarinsorbet – syltede kirsebær

VINMENU

2016 Espumante Reserve, Rapuseria – Douro

2022 Petit Chablis, d´Henri – Bourgogne

2022 Cotes-du-Rhone, Domaine Charvin – Rhône

2017 Sauternes, Castelnau di Suduiraut – Bordeaux

• 

PRESTIGE VINMENU

N.V Blanc de Blanc Brut, Michel Rocourt – Champagne

2021 Chablis 1.cru Fourchaume, Domaine d´Henri – Bourgogne

2016 Saint-Julien, Moulin Riche – Bordeaux

2020 Bonnezeaux ”Clos du Moulin des Quarts”, Trottiéres – Loire

PRISER

Menu
Kr. 500,- pr. person

Vinmenu 
Kr. 100- pr. glas

Prestige vinmenu
Kr. 200,- pr. glas

Non alcoholic menu
Kr. 100,- pr. glas

TILKØB

BAGT VACHERIN MONT D` OR
Brioche – friskrevet trøffel fra Thurø – kvæde
Kr. 125,- pr. person

Konditorens søde fristelser
med friskmalet kaffe eller te
Kr. 95,- per person

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.