fbpx

EN HVERDAGSAFTEN PÅ RESUMÉ

Denne menu gælder fra d. 19. marts til og med d. 6. april
Denne menu kan bestilles fra tirsdag – torsdag
Se den næste menu her

SNACKS
Boghvedeblinis med
silderogn og Gammel Knas

Komprimeret melon
med lufttørret skinke

Andelevermousse
med aroniabær og sprød malt
-Charles Bailly Blanc de Blancs Brut, Bourgogne, Frankrig-

Aromatisk grydebrød med luftigt smør med skyr og løgaske

MENUEN
Souffle af pighvar med teksturer af kål,
sprød kartoffel og luftig persillesauce
-2022 Riesling Trocken, Philip Kuhn, Pfalz, Tyskland-

Unghane på flere måder med de første ramsløg,
sortiment af pastinak og hønsecremesauce
-2022 Sicoris Garnatxa Old Wines, Castell del Remei, Spanien-

Dekonstrueret drømmekage på vores måde
med kokossorbet, vanilje og saltet flødekaramel
-2021 Semillon Gewurztraminer Late Harvest, Casa Silva, Chile-

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 700, –

OPGRADERET VINMENU

2016 Espumante reserve, Raposeira, Douro, Portugal

2022 Ch. Argadens, Bordeaux Blanc, Famille Sichel, Bordeaux, Frankrig

2018 ”Incognito” Philip Kuhn, Pfalz, Tyskland

Rivesaltes ”Ambre Hors d’Age”, Ch. Lauriga, Languedoc – Roussillon

Kr. 200,-

TILKØB
 Friskmalet kaffe eller te & konditorens kreationer
Kr. 95,- pr. person

Vand med brus ad libitum
Kr. 25,- pr. person

EKSTRA FRISTELSER
Det vil være muligt at tilkøbe ekstra fristelser med udgangspunkt i sæson og kreativitet.

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.