fbpx

EN AFTEN PÅ RESUMÉ
Weekend

Se den næste menu her

NV, Blanc de Noirs, Paul Delane, Bourgogne

SNACKS
Knivmusling med grønne jordbær og mild peberrod
Bagt østers med urtestilke, brunet smør og nordisk soya

FORRET
Rimmet kammusling med trøffel, æble og glaskål
2021, Johannishof, Weingut Knipser, Pfalz

Surdejsbrød med smør og andre gode sager

MELLEMRETTER
Knoldselleri med blåmuslinger og syltet fennikelskærm
2019, Weissburgunder RS, Salwey, Baden

Rehydreret rødbede med urter
Vores cocktail tilpasset retterne

Maltpude med dådyrtatar

HOVEDRET
Stegt dådyr med østershatte og umodne brombær
2020, Cairanne Vielles Vignes, Domaine Brusset, Rhone

DESSERT
Æbleiscreme med kefir, vanilje og skovmærkeolie
2021, Dindarello, Maculan, Veneto

FRISKMALET KAFFE OG PETIT FOURS

Vand med eller uden brus ad libitum

MENUEN INKL. VIN- ELLER SAFTMENU
Kr. 1000, –

TILKØBSRET INKL. 1. GL. VIN/SAFT
Kr. 150, –
Mont d’Or med kvæde og sveskeblommer
NV, Ruby Port, Fonseca, Porto

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.