fbpx

 

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 3. maj til og med d. 28. maj.
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 600,- pr. person

Snacks:
Sprød papadums med stenbiderrogn og mynte
Onion bahji på fynsk ølandshvedemel
Rejesalat med 1001 island dressing og iceberg
Spæde grøntsager med nam prik
Nanci Carol Cava brut, Bodegas Sojosa, Spanien

Grydebrød bagt med kerner og andefedt
Syrnet smør med kærnemælk og forkullet løg

Forret:
Ceviche af helleflynder med marineret agurk, rå glaskål og sauce på fermenteret havtorn og brunet smør
Aderum, Sauvignon Blanc/Verdejo, Bodegas Murada, Castilla la Mancha, Spanien

Hovedret:
Kalvespidsbryst tilberedt med kaffe serveret med grønne asparges, ristet hjertesalat og ramsløg
Estate, Pinot Noir, Vina Errazuriz, Casablanca Valley, Chile

Dessert:
Bagte rabarber med spanske mandler, vaniljeolie og iskold rabarberte
Brachetto d’Acqui San Maurizio, Vallebelbo, Piemonto, Italien

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Ekstraret:
Stegte hvide asparges med modnet spæk, sort peber og ristet havremælk
Grüner Von Eckhof, Grüner Veltliner, Ecker Eckhof, Østrig

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

 

 

 

 

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.