fbpx

Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 11. februar til og med d. 7. marts
Se den næste aftenmenu her

 Snacks:
Knasende butterdej med fed creme og stenbiderrogn
”Bon Bon” af jomfruhummer med aromatisk gurkemeje
Sprøde griseører med tørret sennep og trøffelcreme
Luftig kartoffel med beder a la brændende kærlighed
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Vores rustikke brød med rug og varme krydderier
Luftigt smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Rimmet kammusling med komprimeret agurk,
grønne æbler, glaskål og syrnet fløde med dildolie
Domaine Astruc, 2018, Etoile Blanc

Hovedret:
Perlehøne på flere måder med vadouvan,
høbagt selleri, brændt vinterløg og cremet hønsesauce
Vina Errazuriz, 2014, Pinot Noir

Dessert:
Pocheret pære i lynghonning og hibiscus,
seriøs chokosauce, bipollen og hvid chokoparfait
Chateau Moulin Caresse, 2018, Cotes De Montravel

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
André Clouet, NV, Grande Reserve, Champagne
Joseph Drouhin, 2018, Macon-Bussiéres Les Clos
Domaine Faiveley, 2016, Bourgogne
Chateau Tirecul, 2017, Monbazillac

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.