fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 4. maj til og med d. 30. maj.
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 600,- pr. person

Snacks:
Sprøde blåmuslinger med malt og fermenterede hvidløg
Røget makrel med aspargescreme og umodne stikkelsbær
Nystrøget stenbiderrogn med aromatisk kamille og brioche
Corndog på lam fra Avernakø med mayo på tørrede tomater
Charles Bailly, NV Blanc de Blanc

Grydebrød bagt med spelt, rug og andefedt
 Pisket smør med skyr og ramsløg

Forret:
Dampede hvide asparges med saftige rejer, syltet fattigmandsasparges, urter og sauce på brunet smør
Cave De Hunawihr, 2019, Alsace

Hovedret:
Kalv på flere måder fra Grambogård med grønne asparges, små nye kartofler, løg i variation og sauce med grøn peber
Chateau Pesquie, 2014, Ventoux

Dessert:
Tiramisu med fynsk brændevin og rabarber på vores måde med brændt choko, rabarbersorbet med skovmærke og skilt choko
Chateau Moulin Caresse, 2018, Cotes de Montravel

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Ekstraret:
Grillet kongekrabbe med sauterede morkler saltsyltet citron, hestebønner og cremet krabbebisque
Keystone of California, 2019, Mendocino County

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.