Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 3. december til og med d. 29. december
Se den næste aftenmenu her

Julemenuen gælder fra d. 3. december og året ud!
Se den næste aftenmenu her

 Snacks:
Lange kartofler med gran og dehydreret eddike
Gravad laks med peberrod og frossen akvavit
Flæskesvær med tørret sennep og aromatisk rødkål
Nuggets af krydret grisebasse med røget paprika
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Vores rustikke brød med andefedt og varme krydderier
Luftigt smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Stegt torsk fra sydfynske vande med
luftig brunet smør, skovsvampe og hestebønner
Soldiers Block, 2018, Victoria

Hovedret:
Glaseret and i aromatisk peber med
variation af gulerod, passion og cremet andesauce
Domaine Seminaire, 2018, Côte-Du-Rhône

Dessert:
Ødelagt chokoladekage med henkogte bær
brændt chokolade, knust gele og skilt chokolade
Monteiro, NV, Ruby Port

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Bernard Remy, NV, Carte Blanche, Champagne
Domaine Faiveley, 2016, Bourgogne Blanc
Cave De Rastau, 2016, Rasteau Tradition
Fonseca, NV, Reserve Port

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.