fbpx

Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 3. januar til og med d. 21. januar
Se den næste aftenmenu her

 Snacks:
Cremet laks i røg og damp med små bitre salater
Sprød tortilla med grønne tomater og taskekrabbe  
Brioche med andelever og tranebær fra syltehylden
”Corndog” af vildsvin med tørret tomat og eddike
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Vores rustikke brød med havre og varme krydderier
Luftigt smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Rimmet kammusling med sprøde flager
grønne æbler, vinterløg og muslingesauce
Villa Di Mare, 2018, Pinot Grigio

Hovedret:
Dådyr fra Egebjerg Bakker med tyttebær,
persillerødder, brøndkarsepuré og simresauce
Barbera Ranuccio 2013 Castelli Del Duca

Dessert:
Jordskokiscreme med frossen dild,
luftig kokos, skilt hvid chokolade og tørret kokos
Rooiberg, 2019, Blanc Natural Sweet

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
André Clouet, NV, Grande Reserve, Champagne
joseph Drouhin, 2018, Macon-Bussiéres Les Clos
Giacosa Fratelli, 2017, Barbera d’Alba
Domaine Chupin, 2018, Coteaux-De-Layon

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.