Aktuel menu

En juleinspireret aften på Resumé

Gælder fra d. 27. november og frem til jul

Snacks:
Fynsk rygeost med æggeskaller og æggeblomme
Koldrøget laks med frossen akvavit og peberrod
Fiskefilet fra tørresnoren med havtornremoulade
Flæskesvær af grisebasse med aromatisk rødkål
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med solsikke og maltbrød med juleøl
Vores eget smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Kulmule fra Kerteminde i røg og damp med
sprøde flager, savojkål og sauce på kærnemælk
Verdejo 2017 Doblez

Hovedret:
Juleand på flere måder med luftig valnød
blå kartofler, fattigmandsasparges og andesauce
Laltre 2016 Costers Del Segre

Dessert:
Dekonstrueret ris á la mande med
knasende grødris, mandelsorbet og kirsebær
Ruby ”Christmas Port” Hutcheson

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Cremant de Bourgogne ”Blanc de Blancs” Vitteaut Alberti
Friulano 2016 La Tunella
Cuvée Prestige 2015 Chateau Chaberts
Late Bottled Vintage 2013 Grahams O´Porto

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.