Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 15. august til og med d. 3. september
Se den næste aftenmenu her

Snacks:
Falsk ravioli med blåmuslinger og knoldselleri
Kulmule med umodne hyldebær og strandurter
Nuggets af kalvebrissel med enebær og nitrogen
Mosaik af krondyr med mos og svamperemoulade
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med mørk øl og manitoba
Vores eget smør med skyr og løgaske

Forret:
Brændt laks med sauce på fermenteret agurk
revet glaskål, avocadocreme og saltsyltet citron
Vila di Mare Pinot Grigio 2016

Hovedret:
And på flere måder med aromatiske pebre
nye gulerødder, syrlig passion og cremet hønsesauce
Casa Silva, Reserva Cuvee, 2016

Dessert:
Oxiderede fynske pærer med rosmariniscreme
bagte hasselnødder, blød marengs og frossen gran
Grappoli Rossi, Cascina Pian d’or 2016

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Bernard Remy, NV, ”Carte Blanche” Cote de Blancs, Champagne
Emrich Schönleber, 2017, Riesling Trocken, Nahe
Chateau Lauriol, 2015, Bordeaux
Castelnau de Suduirat, 2010, Sauternes

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.