Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 24. september til og med d. 27. oktober
Se den næste aftenmenu her

 Snacks:
Sprødt blæksprutteblæk med cremet laks og dild
Rejechips med aromatisk misocreme og rød skovsyre
Høkogte kartofler med røget mayonnaise og høaske
Nuggets af simrekalv med sure løg og trøffelcreme
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med græskar og maltbrød med mørk øl
Vores eget smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Cremet taskekrabbe med sprøde flager,
grønne tomater, avocado, grønne salater
Winzer Krems, 2018, Grüner Weltiner, Kremstal

Hovedret:
Gråand fra Egebjerg Bakker på flere måder med
markchampignon, efterårskål og vildtsauce med bær
Halewood, 2016, La Umbra, Dealu Mare

Dessert:
Syltede gulerødder med havtornsorbet,
havtorn curd, skilt chokolade og luftigt ukrudt
Chateau Moulin Caresse, 2017, Cotes de Montravel

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
André Clouet, NV, Grand Cru, Bouzy, Champagne
Emrich Schönleber, 2017, Riesling Trocken, Nahe
Chateau Lauriol, 2015, Côtes De Bordeaux
Weingut Kracher, 2016, Cuvée Spätlese, Burgenland

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.