fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 19. maj til og med d. 7. juni
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 500,- pr. person

Snacks:
Cappuccino af asparges med yoghurt og sprød kylling
Pighvarrogn med syltede bøgehatte og rugflager
Grillet tun med umodne stikkelsbær og græskarkerner
Langtidssimret grisebasse a la BBQ med røget paprika
Charles Bailly, Brut Suprême, Blanc De Blancs

Polentabrød med solsikke og maltbrød med mørk øl
Urtepottesmør og Arla Unika smør med Læsø sydesalt

Forret:
Grønne asparges fra Torup Bakkegård med vadehavsrejer, kinaradise og luftig ramsløgssauce
Solanera, 2018, Sauvignon Blanc

Hovedret:
Velhængt okse på flere måder med oxiderede rødder, nye kartofler, vilde asparges og kraftig trøffelsauce
Jean D’Alibert, 2018, Montagne Noire

Dessert:
De første fynske jordbær fra Spånlundgård med knasende praliné, liflig jordbærgsauce og skilt choko
Rooiberg Winery, 2019, Blanc Natural Sweet

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Opgraderet til ét glas champagne ved snacksserveringen

Ekstraret:
Gyldenristede kammuslinger med nye ærter, hvide asparges og letrøget bisque
Soldiers Block, 2018, Chardonnay

Vinmenu ad libitum under middagen

 

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og nødder fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.