fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 6. oktober til og med d. 24. oktober
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 500,- pr. person

Snacks:
Tortilla med lakstatar med koriander og mild chili
Letrøget torsk med syltede sager og farverige beder
Andelevermousse med tyttebær og gammelt brød
Rillette af grisebasse i sprøde omgivelser og trøffel
Charles Bailly, NV Blanc de Blanc

Grydebagt brød med spelt og brunet smør
Pisket smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Letsaltet kammusling med friteret blåmusling, cremet broccoli, bitre salater og bouillon med æble
LaGranja, 2019, Castilla y Leon

Hovedret:
Lam på flere måder med puré af kruspersille, syltede artiskokker, kål i variation og sauce med oliven
Silver Ghost, 2017, Vallé Central

Dessert:
Nye søde gulerødder plantet i chokoladejord, havtornsorbet, luftigt ukrudt og havtorncreme
Rooiberg Winery, 2019, Blanc Natural Sweet

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Opgraderet til ét glas champagne ved snacksserveringen

Ekstraret:
Stegt jomfruhummer med hummerbisque, oxiderede rødder, dild og chips af skorzonerrod
Soldiers Block, 2018, Victoria

Vinmenu ad libitum under middagen

 

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

 

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.