fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 6. maj til og med d. 30 maj.
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 600,- pr. person

Snacks:
Sprøde blåmuslinger med malt og fermenterede hvidløg
Velfærdslaks med aspargescreme og umodne stikkelsbær
Nystrøget stenbiderrogn med aromatisk kamille og brioche
Corndog på lam fra Avernakø med mayo på tørrede tomater
Charles Bailly, NV Blanc de Blanc

Polentabrød med græskar og maltbrød med mørk øl
 Pisket smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Hvide asparges fra Torup Bakkegård med saftige rejer, syltet fattigmandsasparges, vild skovsyre og luftig bisque
S.A. Prüm, 2019, Halbtrocken, Mosel

Hovedret:
Ballotine af kalvemørbrad fra Grambogård med ramsløg, grønne asparges, små nye kartofler og sauce med grøn peber
Mondo del Vino, 2016, PienoSud, Sicilien

Dessert:
Sydfynsk rabarber på flere måder med skovmærke, tiramisu med brændevin, krystalliseret choko og glaskaramel
Rooiberg Winery, 2019, Blanc Natural Sweet, Robertson

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Ekstraret:
Pocheret kongekrabbe med koldpresset rapsolie,
farseret morkel, hestebønner og cremet morkelsauce
Viu Manent, 2019, Gran Reserva, Colchagua Costa

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.