Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 29. januar til og med d. 24. februar
Se den næste aftenmenu her

Snacks:
Saltet agurk med stenbider og fynsk rygeost
Rejechips med misocreme og rød skovsyre
Sprøde flæskesvær med eddike og rødkål
Stegte lammebrisler med oliven og artiskok
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med græskar og maltbrød med mørk øl
Vores eget smør med skyr og løgaske

Forret:
Croustillant af laks i orientalske omgivelser med
voksbønner, granatæble og soya- ingefærsauce
Marsanne ”Lot 12” 2017 Domaine Astruc

Hovedret:
Velfærdskalv fra Grambogård på flere måder
med høbagt selleri, vinterløg og luftig peberrod
Syrah 2017 L´Epicerie á la Francaise

Dessert:
Citronmåne på nye måder med citrongræsis
citronfromage, knasende glasur og lemon curd
Blanc Natural Sweet 2017 Rooiberg Winery

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Cremant de Bourgogne ”Blanc de Blancs” Vitteaut Alberti
Viognier 2017 Maison Les Alexandrins – Nicolas Perrin
Langhe Rosso 2016 G.D. Vajra
Dulce Venganza NV Dominio de Punctum

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.