Aktuel menu

En aften på Resumé

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 16. april til og med d. 28. april
Se den næste aftenmenu her

Snacks:
Marineret tun med bitter radicchio og sort sesamcreme
Falsk ravioli af nye knoldselleri med koldrøget laks
Knasende gambas med nøddecrust og spicy rød karry
Blæksprutteblæk med æggeblomme og stenbiderrogn
Vin de Mousseux ”Blanc des Blancs” Charles Bailly

Koldhævet brød med græskar og maltbrød med mørk øl
Vores eget smør med skyr og løgaske

Forret:
Rimmet laks med fermenteret agurkesauce,
avaocadocreme, sprøde flager og små salater
Chardonnay 2017 Roiiberg Winery

Hovedret:
Lam på flere måder med aromatisk vadouvan,
hvide asparges, fattigmandsasparges og spæde løg
Syrah 2012 Finca Antigua

Dessert:
Grillede rabarber med tonkabønnesauce,
lun mandelkage, rabarbersorbet og mandelkaramel
Chateau Moulin Caresse 2017 Cotes des Montraval

Kaffe eller the med søde sager
Min mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 500,-

Til den entusiastiske vindrikker har vi også en opgraderet vinmenu
Pol Roger NV Champagne Grand Cru Epernay
Chablis 2016 Joseph Drouhin
Santenay “Vielles Vignes” 2016 Vincent Girardin
Castelnau de Suduiraut 2010 Sauternes AOC

Alt inklusiv for hele aftenen kr. 750,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.