fbpx

 

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 30. august til og med d. 30. september.
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 600,- pr. person

Snacks:
Nordisk taco på frø og kerner
Crustade med friskost rørt med urter
Croissant tempura af grønt med furikake
Østersemulsion med glaskål og agurk
Le Tre Caravelle Rose Demi Sec, Italien

Grydebrød bagt med kerner og rug
Syrnet smør med kærnemælk og malt

Forret:
Kulmule marineret i ponzu med rå squash, peberrod, umodne stikkelsbær og kold bouillon på fermenteret asparges
José Maria da Fonseca, Portugal

Hovedret:
Gris fra Grambogård med langtidsbagt selleri, modnet spæk, persille og sauce på æblemost og lokal øl
Lux, Zinfandel, Central Valley, California

Dessert:
Brombær med luftig kornmousse, ristet amarant, saltet karamel og yoghurtsorbet
Sol del Mediterraneo, Moscato, Valencia, Spanien

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Ekstraret:
Stegt torskekæbe med blanquette sauce, dampet porre, puffede solsikkekerner og sort hvidløg
Tilkøb af friskrevet trøffel 50,-
Uva Non Grata – Gros Manseng, Frankrig

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode oste
med knækbrød og årstidens kompot
Et matchende glas vin til osten
50,-

 

 

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.