fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 5. august til og med d. 22. august
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 500,- pr. person

Snacks:
Luftig fynsk rygeost med nye radiser og maltjord
Blæksprutte med citronmelisse og sprødt blæk
Høkogte kartofler med bakskuld og ørredrogn
Friteret gambas med mandel og aromatisk miso
Charles Bailly, NV Blanc de Blanc

Grydebagt brød med spelt og brunet smør
 Pisket smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Letbrændt laks med aromatisk citrus, revet glaskål, avocado og skilt muslingesauce
Silver Ghost, 2018, Vallé Central

Hovedret:
Kalv på flere måder med friskbælgede ærter, irgrøn kruspersille, sommerkål og mild peberrod
Vidal-Fleury, 2015, Ventoux

Dessert:
Solmodne hindbær fra Spånlundgård, mandelkage, chokoladeganache og jordskokiscreme
Viña Cecilia, Moscato Rosé

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Opgraderet til ét glas champagne ved snacksserveringen

Ekstraret:
Gratineret filet af multe med basquise, sorte oliven, basilikumspanade og fennikelsauce
Soldiers Block, 2019, Victoria

Vinmenu ad libitum under middagen

 

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.