fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 20. juli til og med d. 8. august.
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 600,- pr. person

Snacks:
Laks med tsukemono og æggeblommecreme
Tarte Flambé med oregano og tørsaltet bacon
Unghane med sprødt skind i aromatisk estragon
Friteret velfærdskalv med mayo på røget paprika
Cava Brut Bellisco, Bonaval, Pendés, Spanien

Grydebrød bagt med spelt, rug og andefedt
Pisket smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Blåmusling med friskbælgede ærter fra Spånlundgård rimmet porre, revet glaskål og luftig sellerisauce
2020 Grillo, Il sole Orizon, Sicilien, Italien

Hovedret:
Langtidssimret grisebasse med spæde rødder, nye kålskud, syltede sennepsfrø og simre- rødvinssauce
2020 Barbera, Serre dei Roveri, Piemonte, Italien

Dessert:
Solmodne danske hindbær på flere måder, puffede majs, knasende malt og sauce på popcorn
2017 Loupiac, Château Martillac, Bordeaux, Frankrig

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Ekstraret:
Gyldenristede kammuslinger med nye sommerløg, syltet hokkaido, syrlige hyben og sauce med rigeligt smør
2020 Spätburgunder Blanc de Noir, Eimermann, Rheinhessen, Tyskland

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.