fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 12. oktober til og med d. 7. november.
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 600,- pr. person

Snacks:
Falsk ravioli af knoldselleri med jordskok og hasselnød
Friteret gambas med mandler og cremet flødeost
Sprøde flæskesvær med piment d´espelette og chilimayo
Tatar af kalv med knasende kartoffelchips og peberrod
Vin de mousseux brut, Charles Bailly, N.V. Bourgogne, Frankrig

Grydebrød bagt med spelt, rug og andefedt
Pisket smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Mosaik af saltet torsk med aromatiske krydderurter, bånd af agurk, bitre salater og kefirsauce med brændt agurk
Bodegas La Purìsima, Macabeo, 2019, Murcia

Hovedret:
Stegt lammeculotte med saltbagt knoldselleri, brændte løg med vadouvan, efterårskål og lammesky
Domaine Astruc, Syrah, 2019, Languedoc-Roussilon

Dessert:
Æbler på flere måder med vaniljeparfait, kardemommekage, verbena og brunsvigersauce
Moulin de Bardon, Pineau des Charentes, Charente-Maritime

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Ekstraret:
Gratineret kammusling med grillet porre, sauteret spinat, panko samt rund og fyldig sauce
Cave Vinicole Hunawihr, Pinot Gris, 2019, Alsace

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

 

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.