fbpx

Aktuel menu

Den aktuelle aftenmenu gælder fra d. 24. november til og med d. 30. december
Se den næste aftenmenu her

En aften på Resumé
Kr. 500,- pr. person

Snacks:
Mosaik af makrel med blåmusling og saltet agurk
Sprøde kugler af klipfisk, blød kartoffel og laurbær
Vandbakkelse med fynsk Svendbo ost og sort peber
Saltet æbleskive med vildgås og tørret eddike
Charles Bailly, NV Blanc de Blanc

Grydebagt brød med spelt og brunet smør
Pisket smør med skyr og forkullet løg

Forret:
Gravad færøsk laks i dild og mørk øl med sprøde flager, salat af fennikel, æblepuré og syrnet fløde med lakserogn
Mondo del Vino, 2018, Sicilien

Hovedret:
Langtidssimrede svinekæber med puffet svær, høbagte beder, vinterkål og rødbedesauce
Fernández Rivera, 2015, Castilla – León

Dessert:
Oxideret pære med brændte hasselnødder, rosmariniscreme, blød marengs og frossen gran
Chateau Moulin Caresse, 2018, Cotes de Montravel

Kaffe eller te med søde sager
Mors småkager
og andre søde sager

Der er desuden mulighed for fynsk ølmenu eller alkoholfri saftmenu

En stor aften på Resumé
Kr. 750,- pr. person

Opgraderet til ét glas champagne ved snacksserveringen

Ekstraret:
Stegt filet af torsk fra de fynske farvande, persille i variation og luftig sauce med brunet smør
Longford Estate, 2014, Monterey County

Vinmenu ad libitum under middagen

 

Den ekstra fristelse
Kr. 100,- pr. person

2 gode danske oste fra Arla Unika
med knækbrød og sager fra syltehylden
Et matchende glas vin til osten
50,-

Ønsker du mere end den faste pakke, kan alt lade sig gøre mod forudbestilling. Vi elsker mad, vin og en udfordring.
Er du allergiker, vegetar eller lignende, tilpasser vi gerne retterne, så du kan spise med. Dette er dog nødvendigt at oplyse om på forhånd.
Obs. med forbehold for ændringer.
Ring evt. til os, for at høre, om der er ændringer.